Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig ( összes: 4 oldal: 31 db )
Keresési feltétel: Összes: konyhatechnika
Rendezési szempont:
Könyv
Raktári jelzet:
641 B 18
Cím:
Asszonypajtás konyhakalauza 21. századi spúroknak : hogyan szokj rá a szerény, gyors, nagyvárosi házikosztra
Szerzők:
Balázs Barbi
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budapest] : Jaffa, 2024
Terjedelem:
247, [7] p. ill. 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-475-882-2 fűzött : 4999,- Ft
Nyelv:
magyar
ETO:
641.55(083.12), 641,
Kiegészítő adatok:
: W
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 L 70
Cím:
Ételdíszítés : [díszítés és receptek]
Szerzők:
Liptai Zoltán
Megjelenés:
Budapest : Cser K., 2012
Terjedelem:
86 p. ill., színes 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-278-227-0 fűzött : 2495,- Ft
Sorozat:
Házi praktikák, ISSN 1789-2996
Nyelv:
magyar
ETO:
641.512, 641.8, 641.55(083.12),
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 N 82
Cím:
Só, zsír, sav, hő : a jó főzés négy eleme
Szerzők:
Samin Nosrat ; Wendy MacNaughton rajzaival ; Michael Pollan előszavával ; [ford. Szitás Erzsébet ... és Kövesdi Miklós Gábor]
Kiadásjelzés:
2., jav. kiad.
Megjelenés:
Budapest : Park, 2022
Terjedelem:
469 p. ill., színes 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-355-896-6 kötött : 11999,- Ft
Megjegyzés:
Bibliogr.: p. 441-444.
Nyelv:
magyar
ETO:
641.5, 641.55(083.12),
Kiegészítő adatok:
: W
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
500 A 84
Cím:
Ismerd meg! : látványos konyhai kísérletek
Szerzők:
Nick Arnold ; [ill. Giulia Zoavo] ; [ford. Bozai Ágota]
Megjelenés:
[Budapest] : Álomgyár K., cop. 2021
Terjedelem:
80 p. ill., színes 25 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-5700-53-0 fűzött : 3699,- Ft
Nyelv:
magyar
ETO:
5(02.053.2), 643.3(02.053.2), 379.826(02.053.2),
Kiegészítő adatok:
: M
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 C 28
Cím:
Szuvidálás könnyedén : 140 étterembe illő fogás otthonra
Szerzők:
Carey Copeling ; Marija Vidal fotóival
Megjelenés:
Pécs : Alexandra, 2021
Terjedelem:
223, [1] p. ill., színes 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-447-987-1 fűzött : 4500,- Ft
Megjegyzés:
Ford. Kutor Eszter
Nyelv:
magyar
ETO:
641.553(083.12), 641.5,
Kiegészítő adatok:
: W
Példányok:
Könyv (könyv)
Raktári jelzet:
641 K 61
Cím:
Sous vide : szuvidálás : hal, hús és zöldség tökéletesre főzve
Szerzők:
Michael Koch, Guido Schmelich; [ford. Keresnyei Boglárka]
Megjelenés:
Pécs : Alexandra, 2020
Terjedelem:
222 p. ill., színes 30 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-447-908-6 kötött : 6900,- Ft
Nyelv:
magyar
ETO:
641.55(083.12), 641.53,
Példányok:
Könyv (könyv)
Raktári jelzet:
641 Ö 93
Cím:
Kreatív desszertiskola : 25 különleges desszert, 35 alaprecept, végtelen lehetőség
Szerzők:
Ötvös Zsuzsanna; [fotók Kaunitz Tamás]
Kiadásjelzés:
Utánny.
Megjelenés:
[Budapest] : Libri, 2020, cop. 2018
Terjedelem:
214 p. ill., színes 26 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-433-463-7 kötött : 6499,- Ft
Nyelv:
magyar
Példányok:
Könyv (könyv)
Raktári jelzet:
663 K 62
Cím:
Házi sör kalauz : receptek, tippek, törvények, történelem, gasztronómia, utazás, kulisszatitkok
Szerzők:
Kóczán Bálint
Közreműködők:
Megjelenés:
[S.l.] : Koczan Media Books, cop. 2019
Terjedelem:
145, [1] p. ill., színes 21 cm
Terjesztés:
ISBN 978-615-00-6822-0 fűzött : 2999,- Ft
Nyelv:
magyar
ETO:
663.4, 641.5(100), 641.87(083.12),
Példányok:
Könyv (könyv)
Raktári jelzet:
641 H 25
Cím:
Kölyökséf : a kis ínyenc szakácskönyve : egészséges receptek és szakácsfortélyok a konyha ifjú főnökeinek : Kid chef
Szerzők:
Melina Hammer; Bryant Terry előszavával; [ford. Alexovics Ingrid]
Megjelenés:
Pécs : Alexandra, 2019
Terjedelem:
199 p. ill., színes 24 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-447-484-5 fűzött : 4500,- Ft
Nyelv:
magyar
ETO:
641.55(083.12)(02.053.2), 641.5(02.053.2),
Példányok:
Könyv (könyv)
Raktári jelzet:
641 F 28
Cím:
A főzés tudománya : [konyhai praktikák izgalmasan és látványosan] : The science of cooking
Szerzők:
Stuart Farrimond; [ford. Szkladányi András]; [ill. Peter Bull, Nick Radford ...]
Megjelenés:
[Budapest] : Libri, cop. 2019
Terjedelem:
256 p. ill., színes 27 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-433-568-9 kötött : 6999,- Ft
Nyelv:
magyar
ETO:
641.5,
Példányok: