Keresés

új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-5-ig ( összes: 1 oldal: 5 db )
Keresési feltétel: Series: Szakmai kiskönyvtár
Rendezési szempont:
Könyv
Raktári jelzet:
641 C 40
Cím:
Halakból és hideg vérű állatokból készíthető ételek
Szerzők:
Csányi József
Közreműködők:
Megjelenés:
Budapest : BTI, 1985
Terjedelem:
216 p.
Terjesztés:
ISBN 963 01 6797 2
Nyelv:
magyar, magyar
ETO:
641.3:613.281,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
658 E 56
Cím:
A jövedelemérdekeltségű boltok gazdálkodása
Szerzők:
[írta Engel Gábor, Farkas Jenőné]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budapest] : BTI, 1985
Terjedelem:
116 p. 1 mell. [11] p.
Terjesztés:
ISBN 963 01 5549 4
Nyelv:
magyar, magyar
ETO:
658.87:658.155.011.4,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 B 14
Cím:
Az ételbár sajátos ételei
Szerzők:
[összeáll. Bajtala István]
Közreműködők:
Kiadásjelzés:
3. kiad.
Megjelenés:
Budapest : Belkereskedelmi Továbbképző Intézet, 1982 [!1987]
Terjedelem:
116 p.
Terjesztés:
ISBN 963 01 4116 7
Nyelv:
magyar, magyar
ETO:
641.552.024.42(083.12),
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
641 T 98
Cím:
Erdő-mező ízei
Szerzők:
Tusor András
Közreműködők:
Megjelenés:
[Budapest] : KITV, 1989
Terjedelem:
96 p.
Terjesztés:
ISBN 963 7015 14 0
Nyelv:
magyar, magyar
ETO:
641.55(083.12):635.8,
Példányok:
Könyv
Raktári jelzet:
380 I 13
Cím:
Az idegenvezetés
Szerzők:
[szerk. Sivó Tibor]
Közreműködők:
Megjelenés:
Terjedelem:
159 p.
Nyelv:
magyar, magyar
Tárgyszó:
ETO:
338.48(078),
Példányok: