Keresés
új keresés megadása
megjelenítve: 1.oldal: 1-10-ig
( összes: 3 oldal: 25 db )
Keresési feltétel: Szerző: Kiszlinger Henrietta | Azon.: 169970
Keresési feltétel: Szerző: Kiszlinger Henrietta | Azon.: 169970
Rendezési szempont:
Rekord sorszám:
217365
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
Csillagok és karácsonyi díszekMorasIngrid
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
745 M 87
Cím:
Csillagok és karácsonyi díszek gyöngyből : [kivehető színes mintafüzettel] : Perlensterne & Figuren
:
Moras, Ingrid
Szerzők:
Ingrid Moras; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló és Tsa, [2006]
Terjedelem:
30, [2] p. ill., színes 21 cm 1 mintafüz. (32 p.)
Terjesztés:
ISBN 963 684 397 X fűzött : 690,- Ft
Sorozat:
Holló barkácskönyvek, ISSN 1587-799X
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
127197
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
Házi sajtkészítés juh-, kecskeScholzWolfgang
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
637 S 35
Cím:
Házi sajtkészítés juh-, kecske- és tehéntejből : Käse aus Schaf-, Ziegen- und Kuhmilch selbstgemacht
:
Scholz, Wolfgang
Szerzők:
Wolfgang Scholz; [ford. Nagyné Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
Budapest : Mezőgazda, cop. 2011
Terjedelem:
156 p. ill., főként színes 22 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-286-605-5 kötött : 3500,- Ft
Sorozat:
Házunk táján, ISSN 0238-7271
Megjegyzés:
Megj. "Sajtgyártás házilag juh-, kecske- és tehéntejből" címmel is
Nyelv:
magyar, magyar
Tárgyszó:
ETO:
637.1/.3,
Kiegészítő adatok:
Megjegyzés a rejtett bibliográfiáról/diszkográfiáról: Bibliogr.: p. 152.
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
98836
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
Pralinék és bonbonokEbelsbergerKarin
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
641 E 10
Cím:
Pralinék és bonbonok : a meggyes pralinétól a mogyorós marcipánig : Pralinen & Konfekt
:
Ebelsberger, Karin
Szerzők:
szerző Karin Ebelsberger; fotók Jörn Rynio; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló, [2009]
Terjedelem:
62, [2] p. ill., színes 20 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-684-534-6 fűzött : 950,- Ft
Sorozat:
Könnyen, gyorsan, finomat, ISSN 1586 0205
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.85(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
98343
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
Zöldséges ételekWeberAnne-Katrin
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
641 W 35
Cím:
Zöldséges ételek : a paradicsomlevestől a póréhagymás-sonkás lepényig : Gemüseküche
:
Weber, Anne-Katrin
Szerzők:
szerző Anne-Katrin Weber; fotók Wolfgang Schardt; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló, [2009]
Terjedelem:
62 p. ill., színes 20 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-684-533-9 fűzött : 950,- Ft
Sorozat:
Könnyen, gyorsan, finomat, ISSN 1586 0205
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
94866
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
A legkedveltebb muffinokKempeChristina
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
641 K 36
Cím:
A legkedveltebb muffinok : [új receptek - ínycsiklandóan sokfélék] : Lieblings-Muffins
:
Kempe, Christina
Szerzők:
Christina Kempe; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló és Tsa, [2005]
Terjedelem:
144 p. ill., színes 28 cm
Terjesztés:
ISBN 963-684-235-3 kötött : 1450,- Ft
Sorozat:
Egyszerűen finom, ISSN 1787-8497
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
94749
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
Kis torták és minisüteményekWeberAnne-Katrin
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
641 W 35
Cím:
Kis torták és minisütemények : igazi újdonságok és klasszikusok új formában : Kleine Kuchen
:
Weber, Anne-Katrin
Szerzők:
szerző Anne-Katrin Weber; fotók Wolfgang Schardt; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló és Társa, [2008]
Terjedelem:
63 p. ill., színes 20 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-684-517-9 fűzött : 950,- Ft
Sorozat:
Könnyen, gyorsan, finomat, ISSN 1586 0205
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
94748
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
15 perces ebédek és vacsorákSchinharlCornelia
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
641 S 30
Cím:
15 perces ebédek és vacsorák : gyorsan elkészíthető ételek hússal, hús nélkül, hidegen és melegen : 15-Minuten Abendessen
:
Schinharl, Cornelia
Szerzők:
szerző Cornelia Schinharl; fotók Jörn Rynio; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló és Társa, [2008]
Terjedelem:
62 p. ill., színes 20 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-684-515-5 fűzött : 950,- Ft
Sorozat:
Könnyen, gyorsan, finomat, ISSN 1586 0205
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.552(083.12), 642.14/.16, 641.55(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
94747
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
TésztadiétaDusyTanja
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
641 D 98
Cím:
Tésztadiéta : gyorsan elkészíthető, változatos finomságok : Nudeldiät
:
Dusy, Tanja
Szerzők:
szerző Tanja Dusy; fotók Jörn Rynio; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló, [2008]
Terjedelem:
62 p. ill., színes 20 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-684-516-2 fűzött : 950,- Ft
Sorozat:
Könnyen, gyorsan, finomat, ISSN 1586 0205
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.561(083.12),
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
91666
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
A legfinomabb sörös ételekPoggenpohlGerhard
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
641 P 77
Cím:
A legfinomabb sörös ételek : a flamand sörös hústól a sörben pácolt csülökig : Hopfen und Malz
:
Poggenpohl, Gerhard
Szerzők:
G. Poggenpohl; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló, [2008]
Terjedelem:
79 p. ill., színes 29 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-684-479-0 kötött : 1590,- Ft
Sorozat:
1-2-3 és kész!, ISSN 1788-4098
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.55(083.12):663.4,
Példányok:
Rekordlink:
Rekord sorszám:
91663
Könyv (könyv)
Mű kulcs:
Cserepes süteményekBangertElisabeth
Médiatípus:
könyv
Raktári jelzet:
641 B 27
Cím:
Cserepes sütemények : az almás-túrós süteménytől a római zsemléig : Backen im Tontopf
:
Bangert, Elisabeth
Szerzők:
Elisabeth Bangert; [ford. Kiszlinger Henrietta]
Közreműködők:
Megjelenés:
[Kaposvár] : Holló, [2008]
Terjedelem:
78 p. ill., színes 29 cm
Terjesztés:
ISBN 978-963-684-477-6 kötött : 1590,- Ft
Sorozat:
1-2-3 és kész!, ISSN 1788-4098
Nyelv:
magyar
Tárgyszó:
ETO:
641.852(083.12),
Példányok:
Rekordlink: